Biti Bormasina

★★★★☆

Ai nevoie de biti bormasina? Fericirea ta este cea mai mare satisfactie a noastra si cum poti sa nu fii fericit cu aceste Oferte incredibile de biti bormasina. Va recomandam sa profitati de ele acum si sa cititi opiniile expertilor nostri. Veti fi surprinsi.

15 Cele mai bune

👉 Vezi tot 👈

Merită să folosesc biti bormasina?

Nu există absolut niciun răspuns corect sau greșit la această problemă, aceasta va depinde de nevoile specifice și specifice ale proiectului. Cu toate acestea, dacă burghiul este folosit pentru o gaură mică pe o suprafață din lemn masiv, cel mai probabil nu va merita costul utilizării unui burghiu de precizie. Cu toate acestea, dacă defalcarea deosebit de mică este utilizată în ceea ce privește o gaură mai mare în suprafața lemnului, costul merită probabil corectarea îmbunătățită.

Cum se utilizează biti bormasina?

Cum se utilizează biti bormasina?

Odată ce pleacă, îl folosește adesea pe cel corect. Perforarea este foarte importantă, așa că asigurați-vă că utilizați cea mică potrivită pentru sarcină. Iată câteva sfaturi de utilizare:

Asigurați-vă că bitul este așezat complet în gaură.

Folosiți un contact ușor pentru a vă asigura că micuțul este la locul său.

Loviți ușor burghiul în gaură până când burghiul este complet întărit.

Țineți burghiul puțin mai jos cu o mână și folosiți mâna suplimentară pentru a întoarce cantitatea mică.

Continuați să rotiți burghia înainte ca spațiul să fie în sfârșit găurit pentru a obține detaliile corecte.

Au nevoie biti bormasina de îngrijire?

Ar trebui păstrat întotdeauna?

În acest moment, nu există un răspuns concludent la această întrebare specifică, deoarece depinde în mare măsură de tipul de burghiu și de utilizarea specifică pentru care va fi utilizat. Cu toate acestea, câteva sfaturi de bază despre cum să puteți păstra în stare excelentă includ lucruri precum:

Utilizați un agent de întreținere pentru a menține, în mod normal, o stare bună.

Curăță bitul la fiecare două luni.

Folosiți pielea de moloz atunci când perforați.

Utilizați alte tacâmuri pentru a ascuți în mod normal bitul.

Făcând un spațiu de cel puțin 1 inch între bit și piesa de prelucrat.

Care este durata medie de viață a biti bormasina?

Durata de viață utilă este de obicei de aproximativ 8.000 de ore. Cu toate acestea, acest număr poate diferi în funcție de tipul de burghiu și adesea pentru ce va fi folosit.

Când cumpărați, aveți nevoie de un anumit tip de dimensiune a burghiului. De obicei, dimensiunea poansonului este determinată de obicei doar de pasul găurii. Mesajul de deschidere poate avea dimensiunea unui anumit pin într-un pic.

Biti bormasina sunt bucăți mici, ascuțite de metal, folosite pentru exercitarea lemnului de esență tare sau a altor materiale. Ele sunt adesea folosite în prelucrarea lemnului pentru a ține burghiul în poziție în timpul găuririi și pentru a se asigura că burghiul ajunge la perspectivă.

Recomandam sa te uiti

Accepti cookies? Citeste mai mult